Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επικαλείται πηγές από τη Μπέρνλι, αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις τους.

Μάλιστα, συνδέει αυτή την πληροφορία με τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Μπέρνλι, Σον Ντάις, ο οποίος έκανε λόγο για παρουσία διαφόρων ατόμων στον χώρο των αποδυτηρίων και για αλλαγή στη συμπεριφορά του διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάντως, έχει καταστεί σαφές από την UEFA πως δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά για κάτι τέτοιο και δεν διεξάγεται καν έρευνα, αν και η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Ντάις, οι συνεργάτες του και στελέχη της Μπέρνλι διαμαρτυρήθηκαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το περιστατικό.
Επιπλέον, η Daily Mail σημειώνει πως τρεις ποδοσφαιριστές των «clarets», οι Μπεν Μι, Άνταμ Λέγκζντινς και Ντουάιτ ΜακΝίλ, κάθισαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας, αλλά τους έφτυναν οπαδοί των ερυθρόλευκων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε άλλον χώρο.
Από πλευράς Ολυμπιακού, αυτό που τονίζεται είναι πως οι Άγγλοι προσπαθούν να… φτιάξουν κλίμα ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης στο Νησί.

Bαγγέλης ΜαρινάκηςΜπέρνλι