Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Τζιάνι Ινφαντίνο στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν όλα όσα αφορούν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί το 2026 σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Ο πρόεδρος της FIFA πρόσφερε δώρα στον πρόεδρο της Αμερικής, όπως μία φανέλα, αλλά και ένα σετ διαιτητικών καρτών, αφού πρώτα του εξήγησε τη χρησιμότητά τους:
«Ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο έχουμε διαιτητές έτσι; Και έχουν κάρτες, κίτρινες και κόκκινες. Η κίτρινη είναι προειδοποιητική και όταν θέλεις να βγάλεις κάποιον έξω (δείχνοντάς του την κόκκινη κάρτα), αυτή είναι χρήσιμη», αστειεύτηκε ο Ινφαντίνο.
Ο Τραμπ δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, πήρε την κόκκινη κάρτα και την έδειξε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ καλό. Μου αρέσει!».
Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Ινφαντίνο, διαβεβαίωσε πως η συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και αυτή με τις συνδιοργανώτριες χώρες Καναδά και Μεξικό, θα είναι πολύ καλή.
Βέβαια, το 2026 ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, όμως ο ίδιος είχε μια ιδέα: «Μήπως να επεκτείνουν τη θητεία; Αν δεν το κάνουν, τα media θα είναι πολύ βαρετά, θα «πέσουν έξω» μάλλον», αστειεύτηκε…

Nτόναλντ Τραμπκόκκινη κάρταΤζιάνι Ινφαντίνο