Για προσπάθειες παραπλάνησης και συγκάλυψης στο θέμα της τραγωδίας στο Μάτι κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι με αφορμή βίντεο που δείχνει το πώς ξεκίνησε η φωτιά, τονίζοντας ότι οι υπουργοί της «έστησαν ολόκληρη παράσταση, στην οποία μιλούσαν για σχέδια εμπρησμού, για δορυφόρους και στοιχεία, προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και να αποφύγουν να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τον θάνατο 96 ανθρώπων».

«Η δημοσιοποίηση του βίντεο από την «Καθημερινή» για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Μάτι, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Οι υπουργοί της «έστησαν ολόκληρη παράσταση, όπως έκαναν και με την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό, όταν ήδη γνώριζαν ότι υπάρχουν νεκροί. Ο χρόνος που έχει καταγραφεί στο βίντεο αποδεικνύει επίσης τη μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Οι προσπάθειες παραπλάνησης και συγκάλυψης καθημερινά έρχονται στο φως. Οι ευθύνες για την τραγωδία είναι τεράστιες και πρέπει να αποδοθούν», επισημαίνει το Ποτάμι.

φωτιάΑττικήμάτιτο Ποτάμι