Κανένα σχόλιο για τις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις δε θέλησε να κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά όπου βρέθηκε.

Ερωτηθείς σχετικά για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δεν τοποθετήθηκε αλλά παρέπεμψε στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με τα πρόσωπα που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το Μάη του 2019.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας για τις ΤΟΜΥ, μετά απο την επίσκεψη του σε μια από αυτές στην πόλη των Χανίων τις χαρακτήρισε μια θεσμική τομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση.

Είναι μια πρωτοβουλία σημαντική γιατί - όπως δήλωσε - σε αυτές τις Μονάδες προσέρχονται συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν αλλού. 

«Είναι ένα έργο σημαντικό και έχει ιδιαίτερη σημασία να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να καλυψουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των πολιτών», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα:

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη: Τα αιτήματα του Περιφερειάρχη στον Πρωθυπουργό (βίντεο)

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας: "Σημαντικά έργα στην Κρήτη" (φωτογραφίες)

Κρήτη: Μικρό επεισόδιο λίγο πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα (φωτογραφίες)

ΤσίπραςΧανιά